Joong-ho zkusil život na obou stranách zákona. Dřív býval policajt, teď je pasák. Obchody se mu ale zkomplikovaly, protože některé jeho dívky záhadně zmizely. Joong-ho si zpočátku myslí, že prostě utekly, pak ale zjistí, že všechny byly před svým zmizením objednány ze stejného telefonního čísla. To by nasvědčovalo tomu, že ten, s kým byly naposled, je prodal. A právě teď si objednal Mi-jin. Joon-ho ji sleduje, aby toho všiváka, který prodává jeho dívky, dostal. Jenže po Mi-jin jako by se slehla zem. Joong-ho brzy zjistí svůj velký omyl. Dívky nikdo neprodal. Padly do rukou psychopatického vraha.
Režie: Hong-jin Na Hrají: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hee Seo, Yu-jeong Kim
Obsah:
Jung-ho (Yun-seok Kim) je zkrachovalý detektiv, který si na živnost přivydělává eskortním servisem dívek. Výdělky však nejsou takové, jaké by si představoval a celá situace se zhorší se zmizením několika dívek. Jung-ho začne podezřívat lidi z oboru, kteří mu dívky prodávají jinam. A tak si udělá menší pátračku, při které sleduje svou těžce nemocnou pracovnici Mi-jin (Yeong-hie Se), mířící k tajemnému klientovi Young-minovi (Jung-woo Ha). Zda je to obyčejný zakřiklý mladík, nebo někdo mnohem horší stojící za zmizením dívek na to bude muset Jung-ho najít rychle odpověď, neboť i po Mi-jin se nyní slehla zem. A všechny tři čeká velice náročný den s nejasným koncem. Závodem s neúprosným časem odstartoval…
... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!
Personal notes :
Citace:
- Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
02 bře 2010 18:26
willy4400
Maniak
Re: Bílé maso / Chaser, The (2008)
Bílé maso / Chaser, The (2008) Bile.maso.2008.AC3.DVDRip.XviD.CZ-DoLceM
Joong-ho zkusil život na obou stranách zákona. Dřív býval policajt, teď je pasák. Obchody se mu ale zkomplikovaly, protože některé jeho dívky záhadně zmizely. Joong-ho si zpočátku myslí, že prostě utekly, pak ale zjistí, že všechny byly před svým zmizením objednány ze stejného telefonního čísla. To by nasvědčovalo tomu, že ten, s kým byly naposled, je prodal. A právě teď si objednal Mi-jin. Joon-ho ji sleduje, aby toho všiváka, který prodává jeho dívky, dostal. Jenže po Mi-jin jako by se slehla zem. Joong-ho brzy zjistí svůj velký omyl. Dívky nikdo neprodal. Padly do rukou psychopatického vraha.
Pokud jsou soubory stejně velké, lze je kombinovat ! V případě problémů napište soukromou zprávu ! Mé uploady můžete dále šířit ! Užijte si tento skvělý release díky BonGo Uploaders !
02 bře 2010 19:18
Polda_SK
Machr
Re: Bílé maso / Chaser, The (2008)
Jazyk: CZ Bile.maso.2008.AC3.DVDRip.XviD.CZ-DoLceM Bílé maso / The Chaser / Chugyeogja (2008)
Zápletka se točí okolo mnohonásobného vraha žen, který nebyl polapen. Udeřil znova ale udělal osudovou chybu - vybral si špatnou dívku. Tato dívka totiž pracuje pro jednoho místního pasáka, který je bývalým členem zásahové jednotky. Ke vrahovi ho náhodou zavede stopa, kterou najde v mobilním telefonu. Závod s časem může začít
Režie: Hong-jin Na Hrají: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hee Seo, Yu-jeong Kim
Jung-ho (Yun-seok Kim) je zkrachovalý detektiv, který si na živnost přivydělává eskortním servisem dívek. Výdělky však nejsou takové, jaké by si představoval a celá situace se zhorší se zmizením několika dívek. Jung-ho začne podezřívat lidi z oboru, kteří mu dívky prodávají jinam. A tak si udělá menší pátračku, při které sleduje svou těžce nemocnou pracovnici Mi-jin (Yeong-hie Se), mířící k tajemnému klientovi Young-minovi (Jung-woo Ha). Zda je to obyčejný zakřiklý mladík, nebo někdo mnohem horší stojící za zmizením dívek na to bude muset Jung-ho najít rychle odpověď, neboť i po Mi-jin se nyní slehla zem. A všechny tři čeká ...
Zápletka se točí okolo mnohonásobného vraha žen, který nebyl polapen. Udeřil znova ale udělal osudovou chybu - vybral si špatnou dívku. Tato dívka totiž pracuje pro jednoho místního pasáka, který je bývalým členem zásahové jednotky. Ke vrahovi ho náhodou zavede stopa, kterou najde v mobilním telefonu. Závod s časem může začít.
Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 1.37 GiB Duration : 1h 57mn Overall bit rate : 1 673 Kbps Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release) Writing library : VirtualDubMod build 2540/release
Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : AdvancedSimple@L5 Format settings, BVOP : Yes Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 1h 57mn Bit rate : 1 215 Kbps Width : 704 pixels Height : 288 pixels Display aspect ratio : 2.40:1 Frame rate : 25.000 fps Resolution : 24 bits Colorimetry : 4:2:0 Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.240 Stream size : 1 017 MiB (73%) Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)
Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Codec ID : 2000 Duration : 1h 57mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 448 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Stream size : 375 MiB (27%) Alignment : Split accross interleaves Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 500 ms
Režie: Hong-jin Na Hrají: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hee Seo, Yu-jeong Kim Obsah:
Jung-ho (Yun-seok Kim) je zkrachovalý detektiv, který si na živnost přivydělává eskortním servisem dívek. Výdělky však nejsou takové, jaké by si představoval a celá situace se zhorší se zmizením několika dívek. Jung-ho začne podezřívat lidi z oboru, kteří mu dívky prodávají jinam. A tak si udělá menší pátračku, při které sleduje svou těžce nemocnou pracovnici Mi-jin (Yeong-hie Se), mířící k tajemnému klientovi Young-minovi (Jung-woo Ha). Zda je to obyčejný zakřiklý mladík, nebo někdo mnohem horší stojící za zmizením dívek na to bude muset Jung-ho najít rychle odpověď, neboť i po Mi-jin se nyní slehla zem. A všechny tři čeká velice náročný den s nejasným koncem. Závodem s neúprosným časem odstartoval… :kvalita: Hlavní Jazyk : CZ Formát : AVI Formát/ : Audio Video Interleave Velikost souboru : 821 MiB Duration/String : 1h 57mn Celkový BitRate : 491 Kbps Použitý software : MEncoder SVN-r29352(20090610-gcc4.3.3) Enkódoval : MPlayer
Uživatelé procházející toto fórum: cervator1 a 3 návštevníků